Zwaar weer ondernemen

Over het boek

Als het even tegenzit, heeft het geen zin om te klagen en mooi weer te spelen. Het enige wat werkt, is in actie komen. Dan heb je wel een goed plan nodig.

In Zwaar weer ondernemen lees je wat je kunt doen als klanten wegblijven, de rekeningen zich opstapelen en je het gevoel hebt er alleen voor te staan. Het bevat een doortimmerd turnaroundplan waarmee je een nieuwe koers kunt inslaan, vertrouwen creëert bij de bank en verlies ombuigt in winst.

Geef niet op. Elk jaar komen tienduizenden bedrijven in de problemen door persoonlijke, economische of technologische omstandigheden. Jij kunt ervoor zorgen dat je het overleeft. Profiteer van alle praktische tips, inzichten uit de wetenschap en adviezen van vele experts in dit boek.

Kom in actie en verdubbel je kans op een succesvolle turnaround.

Lees een preview van het boek

Enkele quotes van lezers

“Iedere ondernemer zou dit boek verplicht moeten lezen”

“Fijn om zowel praktische tips als adviezen uit de wetenschap te lezen”

“Na het lezen van dit boek, ben ik direct gestart met het opstellen van een herstelplan voor mijn onderneming!”

“Geen succesverhalen, maar een eerlijk boek over hoe je een succesvolle turnaround kunt realiseren”

“De tips hoe om te gaan met bijzonder beheer bankiers helpen ons als onderneming beter om te gaan met de bank”


Informatie over de uitgever

Uitgeverij Haystack is gespecialiseerd in originele en toegankelijke, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een boek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.Terug